Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Historie

DRIE GENERATIES HOF VAN GELRE!

 

Pension Aurora; in 1942 verrijst op deze plek dit pension, een monumentale villa met typisch Indische uitstraling.
Na de Tweede Wereldoorlog wordt het verkocht aan de uit Oostenrijk afkomstige Paul Finster. De indische sfeer van weleer maakt in de loop der tijd plaats voor Oostenrijkse gastvrijheid.

Dat Paul Finster jr. eind jaren zestig het hotel van zijn vader zou overnemen, stond eigenlijk al lang vast. Samen met zijn vrouw Mieke runt hij later het bedrijf. In de jaren zeventig hadden zij de tijd mee, het toerisme kwam echt op gang. Mensen gingen op vakantie in eigen land en kwamen echt een week of langer in het hotel logeren. 

De huidige eigenaar Rob Finster runt vanaf 1999 Hotel 't Hof van Gelre en is de derde generatie.
Sinds 2011 is Arne Heitmeijer tot de directie toegetreden.
Rob Finster
Je bent van harte welkom in ons prachtige hotel ...
website by sitework