Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Beets meets Rosenberg Django Tribute

Een wonderbaarlijke muzikale chemie tussen deze twee musici staat voor speelplezier, improvisatie en cumuleert in een aanstekelijke en swingende muziekshow. Twee virtuozen op gitaar en vleugel, die met hart en ziel spelen.

Dat hoor je niet alleen; dat zie je en dat voel je ook.

 

Het treffen van deze giganten onlangs in The North Sea Jazz Club moest een vervolg krijgen. Deze pure vrijheid om te spelen én te genieten. Het gebeurt intuïtief en met schijnbaar zoveel gemak. Deze twee wisselen solo’s uit, reageren op elkaar, communiceren met hun instrumenten, zwepen elkaar op in een muzikaal spel en steeds met respect voor elkaar.

De briljante klassiekers van Django Reinhardt zijn uitgangspunt voor deze tribute.

 

Stochelo Rosenberg - sologitaar

Peter Beets - vleugel

Martin Limberger – ritmegitaar

Frans van Geest - contrabas


Boek hier uw kaarten

Boek hier uw arrangement
BOEKEN  
Rob Finster
Je bent van harte welkom in ons prachtige hotel ...
website by sitework