Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Berkelzomp arrangement

De tocht gaat langs het prachtige kasteel "de Cloese" en verder langs de Havezathe "de Heest" in de richting van het landgoed Beekvliet. 
Tijdens het varen brengen de schippers in een boeiende verhaal de geschiedenis van de Berkel en haar scheepvaart weer tot leven! Ondertussen kunt u genieten van de rust op het water, en het uitzicht op de Lochemse Berg en het buurtschap Zwiep.
"Beleef de Berkel" is daarom een boeiend thema, voor jong en oud! aansluitend kunt u bij Hotel Hof van Gelre genieten van een 2 gangen menu.

 

Prijs € 29.50 p.p. 

Start: 17.00 uur 

Boek hier uw kaarten

Boek hier uw arrangement
BOEKEN  
Wim Holmer
Geniet van onze creatieve en verfijnde gerechten ...
website by sitework