Genieten en beleven<br><h3>Tijdens de knusse feestdagen</h3> Sfeervolle dagen<br><h3>samenzijn met familie en vrienden  </h3> Proef de verfijnde kwaliteit…<br><h3>culinair, flair, spectaculair </h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk </h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Ontdek de omgeving op het water!<br><h3>''Moonlighten'' op de Berkel</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3>

Lichtoptocht Eefde

De Eefdese buurten hebben weer hun uiterste best gedaan om een praalwagen te maken voor de jaarlijkse lichtoptocht in Eefde. De optocht zal begeleidt worden door de muziekverenigingen “de Harmonie” en “Concordia”. Vanaf 19.00 uur kan iedereen de verlichte praalwagens komen bewonderen.

De route van de praalwagens

De praalwagens zijn te bekijken als u aan de kant van de volgende route gaat staan: Kazernestraat/Kazerneplein/Boedelhofweg/Schoolstraat/Zutphenseweg/Beeklaan/Nachtegaalstraat/Julianalaan/Zutphenseweg/Jolinkweg/Papaverhof rechts/Wikkelaan/Schurinklaan/Ensinkweg/Havekerweg/Bargweg/eindpunt: parkeerterrein Triverseplein.

Op het Triverseplein is een tribune en ruimte waar alle buurten hun praalwagens 1 minuut lang mogen presenteren. Het publiek heeft dan ook de mogelijkheid om de praalwagens in alle rust te bekijken.

Annie van Silfhout
Elke dag zorgen wij voor een frisse en schone kamer...
website by sitework