Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Nationale Bokbierdag

13.30 uur - Officiële opening

Op het podium op het 's Gravenhof wordt de twintigste editie van de Nationale Bokbierdag officieel geopend. De burgemeester van Zutphen verricht de openingshandeling samen met Cor ten Barge, voorzitter van de Stichting Nationale Bokbierdag.
 

13.00 - 19.00 uur - Bokbiermarkt

Om 13.00 uur gaan de tapkranen open en kunnen de liefhebbers genieten van talrijke soorten bokbier. Tot 19.00 uur wordt er getapt en kan iedereen kennismaken met het nieuwe bokbier. Twintig Zutphense horecabedrijven tappen verschillende soorten bokbier. Behalve bokbier, bier, wijn en frisdrank is er ook veel te eten op de Bokbiermarkt. Van patat en hamburgers, tot loempia's, braadworsten en broodjes warm vlees. Niemand hoeft met honger of dorst het terrein te verlaten.

Rob Finster
Je bent van harte welkom in ons prachtige hotel ...
website by sitework