Fiets en wandelarrangement<br><h3>Ontdek de fraaie Achterhoek per fiets</h3> Golfarrangementen<br><h3>De mooiste golfbanen van Gelderland</h3>

Arrangementen

Ontdek de "gastvrije" Achterhoek!

Wil je langer dan één dagje in de Achterhoek blijven? Een weekendje weg of breek de week met een aantal dagen heerlijk er tussenuit? Hotel Hof van Gelre biedt diverse arrangementen voor jong en oud.

Je kunt het hele jaar door diverse arrangementen reserveren (behalve tijdens feestdagen, daarvoor zijn speciale arrangementen samengesteld). In de weekenden van de zomerperiode zijn 1 nacht arrangementen altijd in overleg met de receptie. 

Arrangementsprijzen zijn per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Comfort kamer. De Comfort Plus kamer beschikt over de volgende extra's; ruim balkon aan de voorzijde, uitzicht op de tuin, gerieflijke grote handdoeken, gratis gebruik van badjas en slippers, koffie- en theefaciliteit. Voor alle arrangementen geldt onbeperkt gebruik van het binnenzwembad, gratis wifi en parkeren alsmede mogelijkheid tot het opladen van een elektrische auto.

Paulien van Raay
Bel ons gerust, ik maak graag tijd voor u vrij ...
website by sitework