Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Golfarrangementen

Met een aantal bijzondere golfbanen in de omgeving onderhouden wij vriendschappelijke banden. 

 

Landgoed ’t Zelle in Hengelo (Gld, 12 km van het hotel). Een prachtig complex met A-status dat zowel de beginnende als de geoefende speler weet te boeien. De 18 holes golfbaan nodigt je van harte uit!

 

Verder maken onze gasten regelmatig gebruik van de banen van Het Rijk van Sybrook (Hengelo Ov) in de weekenden betaalt u een weekendtoeslag voor deze golfbaan van € 12,50 p.p. , De Keppelse is een uitdagende 18-holes golfbaan. Gelegen in de prachtige omgeving van Hoog-Keppel. Rust en natuur in overvloed. Dat is dubbel genieten. De baan biedt elke speler afwisseling met water, bomen en een geaccidenteerde baan. Doen!  Of de 9 holes baan bij Kasteel Engelenburg in Brummen.

Het is ook mogelijk om bij de Lochemse Golf- en Countryclub 'De Graafschap' te spelen, mocht u uw arrangement willen combineren met een greenfee van de Lochemse vragen wij een toeslag van € 15,00 p.p. boven op het arrangement.

 

Op Landgoed 't Zelle, De Keppelse en Lochemse Golf- en Countryclub 'De Graafschap',speelt men driebal!

 

Via de boekingsmodule op onze website kun je direct online reserveren. De starttijden op de golfbanen zijn in overleg. Op dinsdag en donderdag is er weinig beschikbaarheid op de banen i.v.m. dames- en heren ochtenden/ middagen.  Liever per telefoon of per e-mail boeken dan kun je contact met ons opnemen via 0573 - 253351 of info@hofvangelre.nl

Madelene Leeflang
Nu ook "online" gastvrij dankzij mij ...
website by sitework