Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk </h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Proef de verfijnde kwaliteit…<br><h3>culinair, flair, spectaculair </h3> Ontdek de omgeving op het water!<br><h3>''Moonlighten'' op de Berkel</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3>

't Hof Muziek

't Hof Muziek is gestart in 2012. Sindsdien al niet meer weg te denken uit de jaarlijkse event kalender. Circa vijf keer per jaar is er een speciale avond met een talentvolle artiest. Een artiest die bijzonder goed past in de sfeer van ons hotel.

Succesvol waren de concerten van Wibi Soerjadi, The Ramblers, Rita Reys, Rosenberg & Van Mullem, Cor Bakker, Carel Kraayenhof en Mathilde Santing.

De concerten worden begeleid door een High Tea, diner of buffet. Op onze website en via social media houden wij je op de hoogte van het nieuwe programma.

Historie en eerdere optredens:

Annie van Silfhout
Elke dag zorgen wij voor een frisse en schone kamer...
website by sitework