Beleven <br><h3>voor elk moment het juiste gerecht </h3> Culinair verantwoord<br><h3>Streekgebonden - producten</h3>

Culinair

Proef de verfijnde kwaliteit van streekgerechten en seizoensproducten

Een hartelijk ontvangst, een heerlijk aperitief bij de open haard en daarna je vorstelijk laten verwennen met meesterlijke lekkernijen. Dat is Restaurant Hof van Gelre in Lochem, de Achterhoek!

Wim Holmer en zijn team durven buiten hun kaders te denken én ze zijn creatief in het gebruik van ingrediënten. Ze beschikken over de fantasie om aan het diner een Achterhoeks tintje te geven door met ambachtelijke streekgerechten en seizoensproducten te werken.

Ook voor de vegetarische gasten vinden zij het een uitdaging om zonder vlees of vis een aantrekkelijke menukaart samen te stellen.

 

Diverse mogelijkheden Restaurant Lochem
Laat je heerlijk verwennen in Restaurant Hof van Gelre tijdens een diner voor twee. Maar evenzo eenvoudig dekken wij een gezellige tafel in de sfeervolle serre voor een familiediner of reserveer een zaal voor een uitgebreid koud / warm buffet of diner dansant. En bij mooi weer . . . dan eet je lekker buiten, op één van de (deels) overdekte terrassen! In dit sfeervolle Restaurant in Lochem beleef je de échte Achterhoekse gastvrijheid!

Cadeautip
Op zoek naar een passend geschenk? Wij verkopen cadeaucheques. Een goed idee voor elk moment! Voor nadere informatie neem contact op met de receptie.

Mogen wij een tafel voor jou en je gezelschap reserveren?

Wim Holmer
Geniet van onze creatieve en verfijnde gerechten ...
website by sitework