Sfeervolle dagen<br><h3>samenzijn met familie en vrienden  </h3> Proef de verfijnde kwaliteit…<br><h3>culinair, flair, spectaculair </h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk </h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Ontdek de omgeving op het water!<br><h3>''Moonlighten'' op de Berkel</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3>

Tip van de chef

Anders dan anders . . .


10-GANGEN AMUSEMENU 


Mousseline van rivierkreeft met gekonfijte kerstomaat
-o-
Gemarineerde lamsfilet op rucola met balsamico
-o-
Cappuccinosoep van cantharellen
-o-
Rouleau van parelhoen met pistachepitten
-o-
Lasagne van kalfszwezerik met pruimen
-o-
Limoen-sorbetijs met rozemarijn
-o-
Medaillon van ossenhaas met truffelcrème en cognacsaus
-o-
Terrine van oude boerenkaas met appelstroop
-o-
Crème brulée met bosvruchtencompote
-o-
Roomijs van vanillebourbon met frambozen en chocoladesiroop

€ 59,50 per couvert 

 

Dit menu is bedoeld als suggestie en de inhoud is seizoensafhankelijk.

Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren en/of in overleg met de chef kok.

 

Wim Holmer
Geniet van onze creatieve en verfijnde gerechten ...
website by sitework