Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Feestelijk

Een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of een ander (familie)feest is iets heel persoonlijks. Hotel Hof van Gelre weet dat als geen ander en heeft daarom geen standaard feestarrangementen maar verzorgt (in overleg met jou) offertes op maat.

Vertel ons al je wensen en wij vertalen dit tot jouw droomfeest!


Enkele mogelijkheden

Diner, Buffet, Lunch of Brunch
Voor een feestelijk diner, een uitgebreid koud / warm buffet, lunch of brunch zijn er een aantal suggesties in verschillende prijscategorieën, die het hele jaar door geserveerd kunnen worden. Zeer speciaal zijn de seizoensgerechten, waarvan de koks iedere keer weer de meest heerlijke creaties weten te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om, in overleg met de koks, zelf een menu samen te stellen.

Uw eigen feest, uniek en helemaal op maat

Wij bieden diverse arrangementen aan voor een geheel verzorgde huwelijksdag. Zo is er een diner-, receptie- en feestavondarrangement. Maar wij bieden ook totaalconcepten aan, vanaf de ontvangst van uw daggasten en het familiediner tot de afsluiting met een “anders-dan-anders feest”. De arrangementen zijn een leidraad, de uiteindelijke invulling wordt geheel aan jouw wensen aangepast.

High Tea
Hierbij geniet je van vers gezette thee (in diverse smaken) of koffie met allerlei zoete en hartige lekkernijen, waaronder : muffins, brownies, bonbons, boterkoekjes, zalm-sandwiches, zoute stengels, minipasteitjes enz.

 

Faciliteiten
Doordat wij over 3 verschillende zalen beschikken, die onderling zeer goed te combineren zijn, kunnen wij voor elke groep, tot ± 250 personen, een passende feestzaal bieden. Omdat op jouw feestdag uiteraard de zon uitbundig zal schijnen, kun je ook gebruik maken van de tuin of één van de deels overdekte terrassen.

Kortom zoek je een feestlocatie voor een bruiloft, verjaardag of ander (familie)feest? Hotel 't Hof van Gelre biedt uiteenlopende mogelijkheden en complete feestarrangementen!

 

Klik hier voor meer informatie

 

Annie van Silfhout
Elke dag zorgen wij voor een frisse en schone kamer...
website by sitework