Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk </h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Proef de verfijnde kwaliteit…<br><h3>culinair, flair, spectaculair </h3> Ontdek de omgeving op het water!<br><h3>''Moonlighten'' op de Berkel</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3>

Buffetten

Feestelijke buffetten wanneer u iets te vieren heeft . . .

Van hapjesbuffet tot uitgebreid koud / warm buffet met luxe gerechten. Alles is mogelijk!

BUFFETSUGGESTIES

De buffetsuggesties zijn van toepassing voor gezelschappen vanaf 20 personen. De fraai opgemaakte schalen en spiegels worden begeleid door vers stokbrood, verschillende sauzen, room- en kruidenboter.


HAPJESBUFFET HOF VAN GELRE
Ardennerham met meloen – Diverse soorten paté
Zalmrolletje met Noorse garnalen

Zalmmousse,haring & forel
Gevulde eieren
Rundvlees– en aardappelsalade met chorizo
Hollandse en Franse kazen
Diverse warme snacks (bitterbal, bladerdeeghapjes etc)

€ 19,50 per persoon


BUFFET DE SCHIPBEEK

Voorgerecht
Krachtige runderbouillon met flensreepjes en verse tuinkruiden
-o-
Koude gerechten
Gevogeltepaté – Ardennerham met meloen
Rolletje van gerookte zalm met mascarpone en garnalen
Gerookte forel –Taartje van paling met peterseliegelei
Rundvlees- en zalmsalade
Diverse rauwkostsalades
-o-
Warme gerechten
Medaillon van roodbaars filet gevuld met rivierkreeftenstaartjes
Gebraden runderlende – Gerookte kipfilet
Gebraden kalfsfricandeau
-o-
Nagerecht
Aardbeienparfait met een vleugje pernod en een heerlijke vanillesaus

€ 32,50  per persoon


BUFFET DE BERKEL
Voorgerecht
Heldere tomaten bouillon met kipgarnituur
-o-
Koude gerechten
Gevogeltepaté – Gerookte kippenborst
Ardennerham met meloen
Bonbon van rivierkreeftenmousse met peterseliegelei
Rolletje van gerookte zalm gevuld met mascarpone en garnalen
Gevulde eieren
Rundvlees- en zalmsalade
Diverse rauwkostsalades
-o-
Warme gerechten
Saté met pindasaus – Warme beenham
Gemarineerde ossenhaasspies
Pangarolletje gevuld met zalm
-o-
Nagerecht
IJstaart met Boerenjongensijs, abrikozen,
 rozijnen en krenten van IJsboerderij “Dommerholt”

€ 39,50 per persoon

BUFFET DE IJSSEL

Voorgerecht
Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon met Madeira
-o-
Koude gerechten
Gevogeltepaté – Meloen gewikkeld in Parmaham
Galantine van kalf met pistachepitten
Lichtgerookte kalfsrib-eye – Gerookte kipfilet
Rivierkreeftentaartje met peterseliegelei
Roosje gerookte zalm – Taartje van paling
Gerookte forel – Sushi op verschillende wijzen bereid
Rundvlees- en zalmsalade
-o-
Warme gerechten
Gebakken varkenshaasmedaillons in roomsaus
Gebakken stukjes ossenhaas begeleid door Stroganoffsaus
Gebakken kipmedaillon met kerriesaus
Raadsherenschnitzel met spek en ui
Quiche Lorraine
Gepocheerde panga-tongrolletjes met zalm gevuld in witte wijnsaus
Gebakken snoekbaarsfilet in tomatensaus
Diverse soorten aardappelgarnituren en groente
-o-
Nagerecht
Dessertbuffet ‘t Hof van Gelre


€ 44,50 per persoon


Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!


 





Tanja Anneveld
Ik maak voor jou een arrangement op maat ...
website by sitework