Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Catering

Dineren op locatie, bijzondere amuses tijdens een borrel aan huis of een compleet buffet op kantoor. Slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Catering is voor ons exclusief en dus extra bijzonder. Graag nemen we jouw wensen en eisen samen door en maken een voorstel met prijs op maat.

Eén ding is zeker! Wim Holmer, chefkok en zijn team verleggen graag hun grenzen. Zij beschikken of fantasie om jouw catering een persoonlijk tintje te geven. Ook voor vegetarische wensen vinden zij het een uitdaging om een menu samen te stellen. 

Wij verwelkomen jou graag om eens van gedachten te wisselen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Anouk Drenten
Ik zorg voor een goed begin van de dag ...
website by sitework