Het is pas feest<br><h3>als er een mooi diner is geweest</h3>

Diners

HET IS PAS EEN FEEST...ALS ER EEN MOOI DINER IS GEWEEST!

Wat is er feestelijker om samen met familie en vrienden aan mooie, frisse opgedekte tafels te genieten van een fantastisch diner. Hierbij enkele suggesties voor verschillende diners;

MENU WARMELO – 4 GANGEN

* Taartje van rivierkreeftenmousse met een garnalenprikker
* Dubbelgetrokken runderbouillon met flensreepjes en kruiden
* Gegrilde tonijn op een bedje van prei met huisgemaakte tomatenboter
                                     of
* Gebakken kalfsrib-eye met sjalotten en rode wijnsaus
* Grand dessert Hof van Gelre

€  39,50 per couvert

MENU “GROTE LUXE” – 5 GANGEN

* Proeverij van kreeft, coquille, tarbot, parelhoen en tartaar van Limousine
* Dubbel getrokken kwartelbouillon met selderij
* Op de huid gegrilde snoekbaarsfilet met olijventapende en truffelolie
* Gebakken kalfshaasoester met een zachte cognacsaus en gegratineerd met brie
* Grand dessert Hof van Gelre

€ 45,50 per couvert

AMUSEMENU – 10 GANGEN

* Mousseline van rivierkreeft met gekonfijte kerstomaat

* Gemarineerde lamsfilet op rucola met balsamico

* Cappuccinosoep van cantharellen

* Rouleau van parelhoen met pistachepitten

* Lasagne van kalfszwezerik met pruimen

* Limoen-sorbetijs met rozemarijn

* Medaillon van ossenhaas met truffelcrème en cognacsaus

* Terrine van oude boerenkaas met appelstroop

* Crème brulée met bosvruchtencompote

* Roomijs van vanillebourbon met frambozen en chocoladesiroop

 

€ 59,50 per couvert 

Dit menu is bedoeld als suggestie en de inhoud is seizoensafhankelijk.

Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren en/of in overleg met de chef kok.



Reserveren, of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wim Holmer
Geniet van onze creatieve en verfijnde gerechten ...
website by sitework