Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Jubileum & Condoleance

Jubileum en condelances gaan misschien niet samen. Maar elkaar samenbrengen in ons hotel gaat wel. Afscheid nemen van een collega vanwege een werkjubileum of pensioen of letterlijk 'afscheid' nemen vanwege een overlijden. 

Wij zullen ervoor zorgen dat het 'afscheid' en 'jubileum' wordt georganiseerd op een respectvolle wijze en in een passende ambiance. Voor deze bijzondere gelegenheid is een standaard arrangement niet de beste invulling. Daarom nodigen wij jou van harte uit om dit gezamenlijk door te spreken en een mooi voorstel te maken. Daarna kunnen wij jou ontzorgen en alles tot in de puntjes uitwerken.

Neem contact op met Arne Heitmeijer: a.heitmeijer@hofvangelre.nl of bel naar 0573 - 253351.

Arne Heitmeijer
Tijd voor een mooi feest of diner ? Ik help u graag ...
website by sitework