Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Proef de verfijnde kwaliteit <br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Fietsvierdaagse

In het Achterhoekse coulisse landschap in veel cultuur en natuur te vinden zoals de Lochemse Berg, bowachterijen in Ruurlo en de vele kronkelende beekjes en oude boerderijen.Daarnaast in de Achterhoek rijk aan kastelen en landhuizen. Vorden is met acht kastelen een van de meest kastelen-rijke dorpen van Nederland. Maar ook het afwisselende natuurschoon van de Holteberg is een reden om de Achterhoek te bezoeken.

 

Mee fietsen met de fietsvierdaagse? 

 

Wij hebben een speciaal arrangement voor u samen gesteld!

 

Aankomst: Maandag 6 augustus 

Vertrek: Vrijdag 10 augustus 

Prijs vanaf € 325,00 p.p.

 Alleen telfonisch of per mail te boeken

 

- ontvangst met koffie of thee

- 4 overnachtingen met uitgebreid Gelders ontbijt buffet ( extra vroeg is mogelijk)

- 4x 3-gangen à la carte keuze diner

- lunchpakket elke dag zelf samenstellen van het ontbijt buffet

- borrelplank Uut Gelre

- gratis gebruik van verwarmd Zwembad, wifi en parkeren

nd. Maar ook het afwisselende natuurschoon van de Holterberg is een reden om de Achterhoek te bezoeken. En natuurlijk ons eigen Huis Verwolde met bijbehorend landgoed en een bezoekje aan de “Dikke Boom” (de dikste eik van Nederland) zijn zeker de moeite waard.oerderijen. Daarnaast is de Achterhoek rijk aan kastelen en landhuizen. Vorden is met acht kastelen een van de meest kastelen-rijke dorpen van Nederland. Maar ook het afwisselende natuurschoon van de Holterberg is een reden om de Achterhoek te bezoeken. En natuurlijk ons eigen Huis Verwolde met bijbehorend landgoed en een bezoekje aan de “Dikke Boom” (de dikste eik van Nederland) zijn zeker de moeite waard.

Kim Langkamp
Het is het prettig "thuuskomm'n" in ons hotel ...
website by sitework