Genieten en beleven<br><h3>Tijdens de knusse feestdagen</h3> Sfeervolle dagen<br><h3>samenzijn met familie en vrienden  </h3> Proef de verfijnde kwaliteit…<br><h3>culinair, flair, spectaculair </h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk </h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Ontdek de omgeving op het water!<br><h3>''Moonlighten'' op de Berkel</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3>

Cuadro Flamenco

Cuadro Flamenco bestaat uit Irene Alvarez (dans), Alexander Gavilan (gitaar), en Maria Marin (zang).  

 

De bekende Sevilliaanse Flamenco danseres Irene Alavarez begint haar opleiding in klassieke Spaanse dans reeds op negenjarige leeftijd bij de befaamde Matilde Coral aan het “Real Conservatoire de Musica y Danza”te Sevilla. In 1993 behaalde zij daar haar diploma en sindsdien heeft ze haar opleiding voortgezet bij dans-grootheden als El Güito, Manolo Marin, Janvier Latorre, Isabel Bayón etc. etc. Voortbouwend op de traditionele Flamenco heeft ze haar eigen onmiskenbare stijl ontwikkelt die zich beweegt tussen een impulsieve, soms vrij moderne expressie en de feminiene elegantie die het kenmerk is van de Sevilliaanse school. Haar stijl is dan ook puur en klassiek. En doet vooral denken aan de beroemde school van Sevilla, die ze door een heel eigen, fijne elegantie extra benadrukt.

Als echte Sevillana beheerst ze natuurlijk ook de Sevillanas. Deze voor haar thuisstad zo typische, maar ondertussen in geheel Spanje beroemde paardans. Ook hier geeft zij blijk van een zeer spontane en zuivere stijl. In 1992 was Irene te zien in de film “Sevillanas”van Carlos Saura.

Irene wordt in Lochem begeleid door Alexander Gavilan (gitaar) en Maria Marin zang. Zij was soliste in Canciones Populares Espanoles de Frederico Carcia Lorca.

Kortom een geweldig gezelschap dat u meeneemt naar de authentieke dans en muziek uit het prachtige Spanje.

website by sitework