Genieten en beleven<br><h3>Tijdens de knusse feestdagen</h3> Sfeervolle dagen<br><h3>samenzijn met familie en vrienden  </h3> Proef de verfijnde kwaliteit…<br><h3>culinair, flair, spectaculair </h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk </h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Ontdek de omgeving op het water!<br><h3>''Moonlighten'' op de Berkel</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3>

Museum

De Achterhoek staat bekent om haar prachtige natuur, schitterende kastelen en culinaire streekgerechten. Maar aan kunst en cultuur ontbreekt het ook niet! Maak kennis met de culturele Achterhoek. Combineer een overnachting bij Hotel 't Hof van Gelre met een bezoek aan één van de musea in de buurt.

 

Museum More Gorrsel - Museum More Kasteel Ruurlo

De keuze voor de situering van Museum MORE in de Achterhoek, komt voort uit de wens van onze initiatiefnemer Hans Melchers. Met dit museum wil hij iets terug te doen voor de regio waarin hij al decennia met veel plezier woont. MORE’s hoofdlocatie is gehuisvest in Gorssel, vlakbij Deventer.

De tweede locatie van Museum MORE, is nu open voor publiek. In het kasteel staat het leven en werk van grootmeester Carel Willink centraal.

https://www.museummore.nl/

 

Villa Mondriaan

Villa Mondriaan is een museum over de jonge jaren van Piet Mondriaan. Mondriaan verwierf wereldfaam in Parijs en New York. Veel minder bekend is dat zijn schildercarrière begon in Winterswijk, waar hij van zijn achtste tot zijn twintigste jaar woonde.

https://villamondriaan.nl/

 

Staring museum Opening uitgesteld wegens brand - nieuwe datum nog onbekend 

Museum STAAL is een museum over het land van dichter Staring: de Achterhoek. De teksten van A.C.W. Staring nemen u mee en laten u de Achterhoek op een onverwachte manier ervaren.

Onderga een Staring Ervaring en word verliefd op de Achterhoek…

 

Klik hier voor meer informatie over het Kunst en Natuur  of Kunst en Culinair arrangement. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anouk Drenten
Ik zorg voor een goed begin van de dag ...
website by sitework