Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Proef de verfijnde kwaliteit <br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Samenwerking

Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met regionale en lokale bedrijven. Het is belangrijk dat Lochem, de Achterhoek en Oost Nederland populair blijft onder de toeristen en inwoners!


Wij werken onder andere samen met:

Bakkerij Dick ten Broeke Lochem
Bakkerij Dick ten Broeke is de oudste bakker van Lochem. De winkel aan de Zutphenseweg gaat om 6 uur 's ochtends open en is al sinds 1917 helemaal niks veranderd. 
Bekijk de website

Wijn van Helene Lochem 
Helene Schaap, vinologe stelt samen met het team van Hof van Gelre de wijnkaart samen en zorgt voor echte kelder klassiekers. 
Bekijk de website

 

Wijn Import Lochem

WijnImportLochem is een groothandel in kwaliteitswijnen op elk niveau en levert ook wijnen aan Hotel 't Hof van Gelre.

Bekijk de website


Bloemsierkunst Wijnbergen Laren
Ruim 50 jaar geleden zijn zij in Laren de zaak begonnen. Nu is het een goed lopende bloemenzaak met dagelijks verse bloemen en planten. Daarnaast kun je bij de medewerkers terecht voor een deskundig advies.
Bekijk de website

Annie van Silfhout
Elke dag zorgen wij voor een frisse en schone kamer...
website by sitework