Genieten en beleven<br><h3>Tijdens de knusse feestdagen</h3> Sfeervolle dagen<br><h3>samenzijn met familie en vrienden  </h3> Proef de verfijnde kwaliteit…<br><h3>culinair, flair, spectaculair </h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk </h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Een hartelijk en persoonlijk welkom 
<br><h3>door het receptieteam</h3> Ontdek de omgeving op het water!<br><h3>''Moonlighten'' op de Berkel</h3> Een kleurrijk onthaal<br><h3>persoonlijk en uitzonderlijk</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3>

Steden

Hampshire Hotel 't Hof van Gelre heeft een zeer centrale ligging in de Achterhoek. De perfecte uitvalbasis voor het bezoeken van omliggende interessante dorpen en steden. Hieronder volgens ons de parels van Twente en Achterhoek.

Lochem
In de kleine landstad Lochem bekijk je kunst, kom je tot rust, ga je lekker shoppen, fiets je langs kastelen, wandel je door de bossen, bezoek je een theater, geniet je van de natuur. Er is genoeg te doen en zien in Lochem. Vraag bij de receptie of bezoek de website van de VVV Lochem.
http://www.vvvlochem.nl


Zutphen 
De monumentale Hanzestad Zutphen en het groene dorp Warnsveld zijn samen opgegaan in de gemeente Zutphen. Iedereen die de stad Zutphen vanuit het westen nadert raakt onder de indruk van haar fraaie ligging aan het water. De rivier de IJssel en de imposante koopmanshuizen aan de kade nodigen van verre uit tot een bezoek. Iets, wat dan ook jaarlijks door honderdduizenden wordt gedaan.
http://www.zutphenbruist.nl

Deventer
Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland waar zo veel monumenten bewaard zijn gebleven. En altijd is er weer de IJssel: de unieke ligging van de stad en haar omgeving aan de rivier. Een bezoek aan Deventer is zeker ook even uitrusten en genieten van deze rivier!
http://www.deventer.info

Rob Finster
Je bent van harte welkom in ons prachtige hotel ...
website by sitework