Gezellig bijkletsen<br><h3>op het terras</h3> Proef de verfijnde kwaliteit<br><h3>culinair, flair, spectaculair</h3> Hartelijk Welkom<br><h3>in Lochem!</h3> Spring is in the air<br><h3>* wij maken het verschil</h3> Heerlijk uutbloazen<br><h3>rust & ruimte</h3> Een verfrissende<br><h3>duik in ons zwembad</h3> Heerlijk aperitief <br><h3>borrelen in de hotelbar</h3> Uit & Slapen<br><h3>buitengewoon bijzonder</h3> Zaken & Zo<br><h3>perfecte centrale ligging</h3> Naar buiten...<br><h3>in onze prachtige parktuin</h3>

Steden

Hotel Hof van Gelre heeft een zeer centrale ligging in de Achterhoek. De perfecte uitvalbasis voor het bezoeken van omliggende interessante dorpen en steden. Hieronder volgens ons de parels van Twente en Achterhoek.

Lochem
In de kleine landstad Lochem bekijk je kunst, kom je tot rust, ga je lekker shoppen, fiets je langs kastelen, wandel je door de bossen, bezoek je een theater, geniet je van de natuur. Er is genoeg te doen en zien in Lochem. Vraag bij de receptie of bezoek de website van de VVV Lochem.
http://www.vvvlochem.nl


Zutphen 
De monumentale Hanzestad Zutphen en het groene dorp Warnsveld zijn samen opgegaan in de gemeente Zutphen. Iedereen die de stad Zutphen vanuit het westen nadert raakt onder de indruk van haar fraaie ligging aan het water. De rivier de IJssel en de imposante koopmanshuizen aan de kade nodigen van verre uit tot een bezoek. Iets, wat dan ook jaarlijks door honderdduizenden wordt gedaan.
http://www.zutphenbruist.nl

Deventer
Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland waar zo veel monumenten bewaard zijn gebleven. En altijd is er weer de IJssel: de unieke ligging van de stad en haar omgeving aan de rivier. Een bezoek aan Deventer is zeker ook even uitrusten en genieten van deze rivier!
http://www.deventer.info

Tanja Anneveld
Ik maak voor jou een arrangement op maat ...
website by sitework