Overnachten en ontbijten<br><h3>éénpersoonskamers geen extra toeslag!</h3> Ontbijt<br><h3>Riant & Plezant</h3>

Overnachting en ontbijt

Ben je van plan om één nacht bij ons te verblijven? Dat kan! Het is zeker niet noodzakelijk om een compleet arrangement af te nemen. Wel vinden we het natuurlijk leuk als je langer blijft. Boek een kamer via onze online boekingsmodule. Spreek je ons liever persoonlijk? Bel dan naar 0573 - 253351. 

Comfort Plus kamers 
Onze meest ruime tweepersoonskamers met balkon en perfect uitzicht op de fraaie tuin. Gelegen aan de voorzijde van het hotel op de 1e en 2e etage. Deze kamers zijn, behalve het balkon, ook voorzien van flatscreen TV, koffie- en theefaciliteiten, gerieflijke grote badhanddoeken, gratis gebruik van badjas en slippers, badkamers zijn voorzien van douche of bad.

Comfort kamers
Comfortabele tweepersoonskamers, gelegen aan de zij- of achterzijde van het hotel. Enkele Comfort kamers beschikken over een ligbad of balkon.

Eénpersoonskamers 
Voor de alleenreizende gasten bestaan er bij Hampshire Hotel – ’t Hof van Gelre 7 éénpersoonskamers. Deze kamers beschikken deels over een balkon met tuinzicht. Voor deze kamers geldt géén extra toeslag.

Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een tweepersoonskamer, dan berekenen wij een toeslag van € 25,- p.n. op de arrangements- of overnachtingsprijs.

Wij vragen € 5,- reserveringskosten per reservering. U betaalt bij een online boeking geen reserveringskosten. Overnachting is exclusief verblijfs- en milieubelasting € 2,75 p.p.p.n. Comfort Plus toeslag à € 10,- p.p.p.n.

Kim Langkamp
Het is het prettig "thuuskomm'n" in ons hotel ...
website by sitework