NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Kamers

Comfortabel overnachten

Hotel Hof van Gelre beschikt over 46 sfeervol ingerichte kamers, verdeeld over 26 Comfort kamers, 13x Comfort plus kamers en 7x éénpersoonskamers. 

Comfort plus kamers 
Dit zijn de meest ruime tweepersoonskamers met balkon en perfect uitzicht op de fraaie tuin. Gelegen aan de voorzijde van het hotel op de 1e en 2e etage. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, royale badhanddoeken, gratis gebruik van badjas en slippers, badkamers zijn voorzien van inloopdouche of bad. 

Toeslag Comfort Plus kamer € 10,00 per persoon per nacht.

Comfort kamers 
Comfortabele tweepersoonskamers, gelegen aan de zij- of achterzijde van het hotel. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koffie- en thee faciliteiten, badjas en slippers tegen betaling á € 8,50 per persoon. De badkamers beschikken over een douche of bad, enkele kamers beschikken over een balkon. 


Eénpersoonskamers 
voor de alleenreizende gasten bestaan er éénpersoonskamers. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koffie- en thee faciliteiten, badjad en slippers tegen betaling á € 8,50 per persoon. De badkamer beschikt over een douche. Enkele kamers beschikken over een balkon.

Alle kamers zijn voorzien van een ventilator, kamers met veel zonuren beschikken over een luchtkoeler.

Voor uw verblijf in een éénpersoonskamer geldt geen toeslag! 
Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een tweepersoons comfort kamer, dan berekenen wij een toeslag van € 25,- p.n. 
Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een tweepersoons comfort plus kamer, dan berekenen wij een toeslag van € 45,- p.n. 

Wij vragen € 5,- reserveringskosten per reservering. U betaalt bij een online boeking geen reserveringskosten.

Comfort plus kamers

Meer info

Comfort kamers

Meer info

EĆ©npersoonskamers

Meer info