NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Kamers

Comfortabel overnachten

Hotel Hof van Gelre beschikt over 46 sfeervol ingerichte kamers.

Junior Suite met balkon
Dit zijn de meest ruime tweepersoonskamers met 2 aparte bedden (één kamer beschikt over een 2-persoonsbed), balkon en perfect uitzicht op de fraaie tuin. Gelegen aan de voorzijde van het hotel op de 1e en 2e etage. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koelkastje, koffie machine, kluisje, royale badhanddoeken, gratis gebruik van badjas en slippers, badkamers zijn voorzien van föhn, inloopdouche of bad. Honden zijn niet toegestaan op dit kamertype.
Toeslag Junior Suite € 30,00 per nacht.

Deluxe kamer met balkon 
Deluxe 2-persoons kamer met 2 aparte bedden. Deze kamers zijn gelegen aan de voor-en achterzijde van het hotel op de 1e en 2e etage met balkon. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, kluisje, koffie machine, royale badhanddoeken, gratis gebruik van badjas en slippers, badkamer is voorzien van föhn, inloopdouche of bad.Honden zijn niet toegestaan op dit kamertype.
Toeslag Deluxe kamer € 20,00 per nacht.

Comfort kamer
Comfortabele tweepersoonskamers, gelegen aan de zij- of achterzijde van het hotel. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koffie machine, kluisje, badjas en slippers tegen betaling á € 8,50 per persoon. De badkamers beschikken over een föhn, douche of bad. Honden zijn toegestaan op dit kamertype!Cozy single 
Voor de alleenreizende gasten beschikt het hotel over een aantal 1-persoonskamers. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koffie machine, badjas en slippers tegen betaling á € 8,50 per persoon. De badkamer beschikt over een föhn en douche. Enkele kamers beschikken over een balkon. Honden zijn niet toegestaan op dit kamertype.

Alle kamers zijn voorzien van een ventilator, kamers met veel zonuren beschikken over een luchtkoeler.
Wij beschikken helaas niet over hotelkamers met een airco.

Voor uw verblijf in een éénpersoonskamer geldt er een toeslag van € 10,00 p.n. boven op de arrangementskosten.
Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een tweepersoons comfort kamer, dan berekenen wij een toeslag van € 25,- p.n. 
Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een tweepersoons Deluxe kamer, dan berekenen wij een toeslag van € 35,- p.n. 
Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een Junior Suite met balkon, dan berekenen wij een toeslag van € 45,- p.n.

Wij vragen € 5,- reserveringskosten per reservering. U betaalt bij een online boeking geen reserveringskosten.

Junior Suite met balkon

Meer info

Deluxe kamer met balkon

Meer info

Comfort kamers

Meer info

EĆ©npersoonskamers

Meer info