NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Tafel reserveren Boeken
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Kamers

Comfortabel overnachten

Hotel Hof van Gelre beschikt over 46 sfeervol ingerichte kamers, verdeeld over 23x 2-persoonskamers Comfort, 3x 3-persoonskamers Comfort, 12x 2-persoonskamers Comfort Plus met twin bedden, 1x 2-persoonskamers Comfort Plus met King bed en 7x 1-persoonskamers. 

Comfort Plus kamer Twin
Dit zijn de meest ruime tweepersoonskamers met 2 aparte bedden, balkon en perfect uitzicht op de fraaie tuin. Gelegen aan de voorzijde van het hotel op de 1e en 2e etage. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koelkastje, koffie machine, kluisje, royale badhanddoeken, gratis gebruik van badjas en slippers, badkamers zijn voorzien van föhn, inloopdouche of bad. 

Comfort Plus kamer King
Dit is de enige en ruimste kamer met een King bed, balkon en perfect uitzicht op de fraaie tuin. Gelegen aan de voorzijde van het hotel op de 1e etage. Deze kamer is voorzien van flatscreen TV, kluisje, koelkastje, koffie machine, royale badhanddoeken, gratis gebruik van badjas en slippers, badkamer is voorzien van  föhn, inloopdouche en bad. 
Toeslag Comfort Plus kamer (Twin & King) € 20,00 per nacht.

2-persoonskamers Comfort
Comfortabele tweepersoonskamers, gelegen aan de zij- of achterzijde van het hotel. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koffie machine, kluisje, badjas en slippers tegen betaling á € 8,50 per persoon. De badkamers beschikken over een föhn, douche of bad, enkele kamers beschikken over een balkon. 

3-persoonskamers Comfort
Comfortabele driepersoonskamers, gelegen aan de achterzijde van het hotel. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koffie machine, kluisje, badjas en slippers tegen betaling á € 8,50 per persoon. De badkamers beschikken over een  föhn en douche.

1-persoonskamers 
voor de alleenreizende gasten bestaan er 1-persoonskamers. Deze kamers zijn voorzien van flatscreen TV, koffie machine, badjad en slippers tegen betaling á € 8,50 per persoon. De badkamer beschikt over een föhn en douche. Enkele kamers beschikken over een balkon.

Alle kamers zijn voorzien van een ventilator, kamers met veel zonuren beschikken over een luchtkoeler.
Wij beschikken helaas niet over hotelkamers met een airco.

Voor uw verblijf in een éénpersoonskamer geldt er een toeslag van € 10,00 p.n. boven op de arrangementskosten.
Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een tweepersoons comfort kamer, dan berekenen wij een toeslag van € 25,- p.n. 
Wens je als alleenreizende gast gebruik te maken van een tweepersoons comfort plus kamer, dan berekenen wij een toeslag van € 35,- p.n. 

Wij vragen € 5,- reserveringskosten per reservering. U betaalt bij een online boeking geen reserveringskosten.

Comfort plus kamer Twin

Meer info

Comfort plus kamer King

Meer info

Comfort 2-persoons kamers

Meer info

Comfort 3-persoons kamers

Meer info

EĆ©npersoonskamers

Meer info