NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Dineren

Culinaire verwennerij...

Proef de verfijnde kwaliteit van streekgerechten en seizoensproducten

Een hartelijk ontvangst, een heerlijk aperitief bij de open haard en daarna je vorstelijk laten verwennen met meesterlijke lekkernijen. Dat is Restaurant Hof van Gelre in Lochem, de Achterhoek!

Stef Hofstede en zijn team durven buiten hun kaders te denken én ze zijn creatief in het gebruik van ingrediënten. Ze beschikken over de fantasie om aan het diner een Achterhoeks tintje te geven door met ambachtelijke streekgerechten en seizoensproducten te werken.


Ook voor de vegetarische gasten vinden zij het een uitdaging om zonder vlees of vis een aantrekkelijke menukaart samen te stellen.


Diverse mogelijkheden 

Laat je heerlijk verwennen in Restaurant Hof van Gelre tijdens een diner voor twee. Maar evenzo eenvoudig dekken wij een gezellige tafel in de sfeervolle serre voor een familiediner of reserveer een zaal voor een uitgebreid koud / warm buffet of diner dansant. En bij mooi weer . . . dan eet je lekker buiten, op één van de gedeeltelijk overdekte terrassen! In dit sfeervolle Restaurant in Lochem beleef en ervaar je de échte gemeende Achterhoekse gastvrijheid!

Cadeautip
Op zoek naar een passend geschenk? Wij verkopen cadeaucheques. Een goed idee voor elk moment! Voor nadere informatie neem contact op met de receptie.

Mogen wij een tafel voor jou en je gezelschap reserveren?