HAPJESBUFFET HOF VAN GELRE
Terrine van kabeljauw
Markreelmousse
Gravad lax
Vitello tonnato
Bruchetta met carpaccio
Gevogelte paté
Geitenkaasballetjes
Wrap met chorizo
Hollandse en Franse kazen
Charcuterie
Diverse warm snacks (bitterbal, bladerdeedhapjes, gehaktballetjes etc.)
€ 28,- per persoon – Vanaf 20 personen
(bij minder gasten hanteren wij een aangepast arrangement / prijs)
BUFFET HOF VAN GELRE
Lochemse mosterdsoep met fijne bieslook en croutons
Koude gerechten
Gravad lax van zalm met zoetzure venkel
Gevogelte paté
Ardennerham met meloen
Caprese spies
Bruschetta met rundercarpaccio en oude kaas
Vitello tonnato met kappertjes
Verschillende vis-, vlees- en vegetarische salades
Warme gerechten
Kabeljauw op tagliatelle
Tomaat-geitenkaasquiche met warme kerstomaat
Kipsaté met pindasaus
Varkens procureur met gewokte groenten
Gebakken biefstukpuntjes van diamanthaas met portsaus
Dessert
Vruchtenparfait van het seizoen
€ 46,50 per persoon – Vanaf 20 personen
(bij minder gasten hanteren wij een aangepast assortiment / prijs)
BUFFET DU CHEF
Krachtige ossenstaartbouillon met truffelroom
Koude gerechten
Terrine van kabeljauw en groene kruidencrème
Gerookte forel
Couscous met ricotta en granaatappel
Crostini met steak tartaar
Dungesneden fricandeau met uiencompote
Garnalencocktail met whiskeysaus
Gevogeltepaté met rode portsiroop
Charcuterie
Diverse soorten binnen- en buitenlandse kazen
Gerookte eendenborst met appelsalade
Warme gerechten
Zeebaars op tagliatelle en spinazie
Scharrelhoen rouleau met chimichurriesaus
Boeuf bourguignon
Gebakken varkenshaasmedaillons met honing-mosterdsaus
Zachtgegaarde runderrib-eye met rode wijnjus en sjalotten
Mediterraanse quiche met tomaat
Dessertbuffet
Verschillende zoete items en ijssoorten
€ 59,- per persoon – Vanaf 20 personen
(bij minder gasten hanteren wij een aangepast assortiment / prijs)
BOERENBUFFET
Oma’s tomatensoep rijkgevuld met groenten en soepballetjes
Koude gerechten
Ardennerham met meloen
Huzarensalade
Aardappelsalade met chorizo
Zalmsalade
Rijkgevulde groene salade
Diverse broodsoorten en dips
Warme gerechten
Gebakken zalm met botersaus
Gevulde paprika met geitenkaas en walnoten
Gegrilde kippendij met Stroganoffsaus
Schnitzel met gebakken champignons en ui
Boeren rundergehaktballetjes met pindasaus
Warme groentes
Rozemarijn aardappelen
Dessert
IJshoorntje
€ 37,50 per persoon – Vanaf 20 personen
(bij minder gasten hanteren wij een aangepast assortiment / prijs)