NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Feestelijk

Een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of een ander (familie) feest is iets heel persoonlijks. Hotel Hof van Gelre weet dat als geen ander en heeft daarom geen standaard feestarrangementen maar verzorgt (in overleg met jou) offertes op maat.

Vertel ons al je wensen en wij vertalen dit tot jouw droomfeest!

ENKELE MOGELIJKHEDEN

Diner, Buffet, Lunch of Brunch
Voor een feestelijk diner, een uitgebreid koud / warm buffet of lunch zijn er een aantal suggesties in verschillende prijscategorieën, die het hele jaar door geserveerd kunnen worden. Zeer speciaal zijn de seizoensgerechten, waarvan de koks iedere keer weer de meest heerlijke creaties weten te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om, in overleg met de koks, zelf een menu samen te stellen.

 
Uw eigen feest, uniek en helemaal op maat
Wij bieden diverse arrangementen aan voor een geheel verzorgde huwelijksdag.
De arrangementen zijn een leidraad, de uiteindelijke invulling wordt geheel aan jullie wensen aangepast.High Tea of Afternoon Tea
Hierbij geniet je van diverse soorten thee of koffie met allerlei zoete en hartige lekkernijen, waaronder: muffins, brownies, bonbons, boterkoekjes, zalm-sandwiches, zoute stengels, minipasteitjes enz.

Faciliteiten
Doordat wij over 3 verschillende zalen beschikken, die onderling zeer goed te combineren zijn, kunnen wij voor elke groep, tot ± 250 personen, een passende feestzaal bieden. Op jouw feestdag zal de zon uiteraard uitbundig schijnen en kun je ook gebruik maken van de tuin of één van de deels overdekte terrassen.

Kortom; zoek je een feestlocatie voor een bruiloft, verjaardag of ander (familie) feest?
Hotel Hof van Gelre biedt uiteenlopende mogelijkheden en complete feestarrangementen!

Feesten en partijen Hof van Gelre

bekijk

Afternoon tea & High tea

Borrel & Bites

Diners

Buffetten

Bruiloft

Jubileum & Condoleance

Hof van Gelre @ home