NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Feestelijk

Een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of een ander (familie) feest is iets heel persoonlijks. Hotel Hof van Gelre weet dat als geen ander en heeft daarom geen standaard feestarrangementen maar verzorgt (in overleg met jou) offertes op maat.

Vertel ons al je wensen en wij vertalen dit tot jouw droomfeest!

ENKELE MOGELIJKHEDEN

Diner, Buffet, Lunch of Brunch
Voor een feestelijk diner, een uitgebreid koud / warm buffet, lunch of brunch zijn er een aantal suggesties in verschillende prijscategorieën, die het hele jaar door geserveerd kunnen worden. Zeer speciaal zijn de seizoensgerechten, waarvan de koks iedere keer weer de meest heerlijke creaties weten te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om, in overleg met de koks, zelf een menu samen te stellen.

 
Uw eigen feest, uniek en helemaal op maat
Wij bieden diverse arrangementen aan voor een geheel verzorgde huwelijksdag. Zo is er een diner-, receptie- en feestavondarrangement. Maar wij bieden ook totaalconcepten aan, vanaf de ontvangst van uw daggasten en het familiediner tot de afsluiting met een “anders-dan-anders feest”. De arrangementen zijn een leidraad, de uiteindelijke invulling wordt geheel aan jouw wensen aangepast.

High Tea
Hierbij geniet je van vers gezette thee (in diverse smaken) of koffie met allerlei zoete en hartige lekkernijen, waaronder: muffins, brownies, bonbons, boterkoekjes, zalm-sandwiches, zoute stengels, minipasteitjes enz.

Faciliteiten
Doordat wij over 3 verschillende zalen beschikken, die onderling zeer goed te combineren zijn, kunnen wij voor elke groep, tot ± 250 personen, een passende feestzaal bieden.  Op jouw feestdag zal de zon uiteraard uitbundig schijnen en kun je ook gebruik maken van de tuin of één van de deels overdekte terrassen.

Kortom; zoek je een feestlocatie voor een bruiloft, verjaardag of ander (familie) feest?
Hotel Hof van Gelre biedt uiteenlopende mogelijkheden en complete feestarrangementen!

*** De Feesten- & Partijenmap volgt binnenkort! ***Bruiloft

Buffetten

Hof van Gelre @ home

Diners

Feesten & Partijen

High tea & brunch

Jubileum & Condoleance