Wat is er feestelijker dan samen met familie en vrienden aan mooie, frisse opgedekte tafels te genieten van een fantastisch diner. Hierbij enkele suggesties voor verschillende diners;
Uw speciale wensen bespreken wij graag en wij geven u met veel plezier een passend wijnadvies.
De suggesties zijn van toepassing voor gezelschappen vanaf 10 personen.
IDEE VOOR EEN 3-GANGEN MENU
Tartaar van forel met wasabischuim en groentechips
-●o●-
Gegrilde runderrib-eye met gemarineerd eekhoorntjesbrood en marsala
-●o●-
Cheesecake-roomijs van de IJsboerderij met rode vruchten
€ 37,50 per couvert – Vanaf 10 personen
IDEE VOOR EEN 4-GANGEN MENU
Symfonie van albacore tonijn, zalm en zeebaars
-●o●-
Krachtige ossenstaartbouillon met selderij en tuinkruiden
-●o●-
Gegrilde kalfsentrecote met sjalotten en rode wijnsaus
-●o●-
Proeverij van verschillende zoete gerechtjes
€ 45,00 per couvert – Vanaf 10 personen
VOORBEELD 10-GANGEN AMUSEMENU
Gekonfijte bonbon van zalm met komkommercrème
-●o●-
Briochebroodje gevuld met gandaham en compote van rode uien
-●o●-
Cappuccinosoepje van shiitake met rode portschuim
-●o●-
Tartaar van coquille op rozevalaardappel met fijne rozemarijn
-●o●-
Op zoethout gegaarde eendenborst met vanillecouscous
-●o●-
Verfrissende ijsdrank van limoensorbetijs en dragon
-●o●-
Zacht gegaard speenvarken met bacon en zoete aardappel
-●o●-
Boerderijhert met tarte tatin van witlof met rode wijnjus
-●o●-
Huisgemaakte boerderijkaas-terrine met portsiroop
-●o●-
Crème brulée van frambozen met wit chocolade-ijs
€ 59,50 per couvert – Vanaf 10 personen
(Graag minimaal 5 dagen van te voren reserveren en/of in overleg met de chef-kok)