NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Diners

Het is pas een feest...als er een mooi diner is geweest!

Wat is er feestelijker om samen met familie en vrienden aan mooie, frisse opgedekte tafels te genieten van een fantastisch diner. Hierbij enkele suggesties voor verschillende diners;
Uw speciale wensen bespreken wij graag en wij geven u met veel plezier een passend wijnadvies.
De suggesties zijn van toepassing voor gezelschappen vanaf 10 personen.
 
IDEE VOOR EEN 3-GANGEN MENU
 
Tartaar van forel met wasabischuim en groentechips
-●o●-
Gegrilde runderrib-eye met gemarineerd eekhoorntjesbrood en marsala
-●o●-
Cheesecake-roomijs van de IJsboerderij met rode vruchten
 
€ 37,50 per couvert – Vanaf 10 personen
 
 
 
IDEE VOOR EEN 4-GANGEN MENU
 
 
Symfonie van albacore tonijn, zalm en zeebaars
-●o●-
Krachtige ossenstaartbouillon met selderij en tuinkruiden
-●o●-
Gegrilde kalfsentrecote met sjalotten en rode wijnsaus
-●o●-
Proeverij van verschillende zoete gerechtjes
 
€ 45,00 per couvert – Vanaf 10 personen


VOORBEELD 10-GANGEN AMUSEMENU
 
 
Gekonfijte bonbon van zalm met komkommercrème
-●o●-
Briochebroodje gevuld met gandaham en compote van rode uien
-●o●-
Cappuccinosoepje van shiitake met rode portschuim
-●o●-
Tartaar van coquille op rozevalaardappel met fijne rozemarijn
-●o●-
Op zoethout gegaarde eendenborst met vanillecouscous
-●o●-
Verfrissende ijsdrank van limoensorbetijs en dragon
-●o●-
Zacht gegaard speenvarken met bacon en zoete aardappel
-●o●-
Boerderijhert met tarte tatin van witlof met rode wijnjus
-●o●-
Huisgemaakte boerderijkaas-terrine met portsiroop
-●o●-
Crème brulée van frambozen met wit chocolade-ijs
 
€ 59,50 per couvert – Vanaf 10 personen
(Graag minimaal 5 dagen van te voren reserveren en/of in overleg met de chef kok )

Deze menu's zijn bedoeld als suggestie en de inhoud is seizoensafhankelijk. 
Alle menu’s worden geserveerd met diverse aardappel- & groentegarnituren en frisse salade.

Reserveren, of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.