NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Samenwerking

Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met regionale en lokale bedrijven. Het is belangrijk dat Lochem, de Achterhoek en Oost Nederland populair blijft onder de toeristen en inwoners!

Wij werken onder andere samen met:

Bakkerij Dick ten Broeke Lochem
Bakkerij Dick ten Broeke is de oudste bakker van Lochem. De winkel aan de Zutphenseweg gaat om 6 uur 's ochtends open en is al sinds 1917 helemaal niks veranderd.
Bekijk de website

Wijn Import Lochem
WijnImportLochem is een groothandel in kwaliteitswijnen op elk niveau en levert ook wijnen aan Hotel Hof van Gelre.
Bekijk de website

Lief lekkerland 
LiefLekkerLand is een permacultuur tuin op Land-Goed in Lochem ( buitengebied Klein Dochteren)  De groentetuin van Boer Willem, bekend van boer zoekt ....
Bekijk de website 

Kaashandel Bakker
De kazen in ons assortiment zijn bereid op basis van speciaal geselecteerde resepturen en gerijpt op de traditionele houten planken. 
Bekijk de website

Zuivelhoeve Lochem
Onze winkel onderscheidt zich door het grote assortiment Boerenkazen (elk met een eigen verhaal) waaronder de kazen voor landgoed Kaamps uit Deurningen en heerlijke geitenkazen van geitenboerderij de brommels uit Winterswijk.
Bekijk de website

Bloemsierkunst Wijnbergen Laren
 
Ruim 50 jaar geleden zijn zij in Laren de zaak begonnen. Nu is het een goed lopende bloemenzaak met dagelijks verse bloemen en planten. Daarnaast kun je bij de medewerkers terecht voor een deskundig advies.
Bekijk de website

IJsboerderij 't Dommerholt
In het Berkelstadje Borculo, gelegen in de mooie Achterhoek, produceert IJsboerderij 't Dommerholt op geheel ambachtelijke wijze boeren-ijs. 
Bekijk de website

Zwemacademie ikZwem
Maakt gebruik van het verwarmde binnenzwembad van het hotel. Kinderen kunnen instromen vanaf 4 jaar, waarbij in kleine groepen les wordt gegeven.
Bekijk de website

Steurkwekerij Laren
De steurhoeve, gerund door Martin en Sandra Hoentjen, is gevestigd in het mooie Laren in de provincie Gelderland. Een goed adres voor kaviaar, verse steurfilet en siervissen. Altijd al eens binnen willen kijken? de Steurhoeve organiseerd ook rondleidingen.
Bekijk de website

Taxi bedrijf Weekenstroo
Vervoer nodig naar het centrum of naar de luchthaven, dit is voor Weekenstroo geen enkel probleem. Ze beschikken over luxe personenwagens maar ook rolstoelbussen. 
Bekijk de website