NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Hotel Hof van Gelre

Comfortabel verblijf in de Achterhoek

Je bent van harte welkom in Hotel Hof van Gelre! Geniet in de omgeving van de Achterhoek van een ontspannen verblijf in het sfeervolle hotel, gelegen in het hart van Lochem en op loopafstand van het prachtige wandelgebied "De Lochemse Berg".
Het hotel beschikt over 46 kamers, een sfeervolle lounge met open haard, ruime ontbijtruimte, gezellige bar met biljart, 4 multifunctionele zalen.
Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van het hotel. Ook kunt u in het gehele hotel gebruik maken van wifi.

Geen zin om de fietsen mee te nemen van huis? Via het hotel kun je ook een fiets huren á € 12,50 per dag of een E-bike á € 27,50 per dag.
Neemt je je eigen fietsen mee? Het hotel beschikt over een afgesloten en overdekte fietsenstalling waar je je eigen fiets veilig kunt stallen.

Na een warm welkom voel je je echt thuis. Vanuit het hotel stap je direct op de fiets en verken het bosrijke gebied dat leidt langs landgoederen, kastelen, maar ook pittoreske dorpjes en boerderijen. Ga gezellig een dagje shoppen en cultuur snuiven in de mooie Hanzesteden Deventer of Zutphen.
Blijf je liever dichtbij huis, het gezellige centrum van Lochem ligt op loopafstand en beleef na afloop in de sfeervolle lounge met open haard éven dat momentje voor jezelf.

Bij mooi weer is het goed toeven op onze deels (overdekte) terrassen.

Jouw trouwe viervoeter is ook van harte welkom in Hotel Hof van Gelre!
Geef bij de reservering aan dat je jouw hond (of huisdier) meeneemt en wij zorgen voor een VIP (Very Important Pet) treatment à €25,- per huisdier per nacht.

Binnenzwembad
Neem een verfrissende duik in het verwarmde binnenzwembad. Geopend van 8.00 tot 21.00 uur. Op bepaalde dagen/momenten worden er zwemlessen gegeven in ons zwembad. Voor de actuele tijden kun je contact opnemen met de receptie van het hotel. Zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur is het zwembad geheel afgehuurd. Overige dagen wordt de helft van het zwembad gebruikt voor de lessen.  

Restaurant Hof van Gelre
Laat je heerlijk verwennen in Restaurant Hof van Gelre tijdens een diner voor twee. Maar evenzo eenvoudig dekken wij een gezellige tafel in de serre voor een familiediner of reserveer een zaal voor een buffet of een diner-dansant. En bij mooi weer…. Dan eet je lekker buiten, op één van onze (deels) overdekte terrassen! In dit sfeervolle restaurant in Lochem beleef je de echte Achterhoekse gastvrijheid.

Onze gasten komen regelmatig terug in het hotel, omdat alles hier klopt. De omgeving is prachtig, de service is persoonlijk en het eten is van een hoog culinair niveau!

Check-in  & Check-out
Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur. Komt u later dan 21.00 uur aan, neem dan even contact met ons op! 
Check-out is tot 12.00 uur. 

Het gehele hotel is rookvrij.


Annuleringsvoorwaarden

Lees meer