NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Tafel reserveren Boeken
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Zaken & Zo

Bijeenkomsten, vergaderingen...

EEN SCHOT IN DE ROOS . . . Scholingen voor Ondernemingsraden
Al vanaf € 195,- p.p. bieden wij een 2-daags all-in OR-arrangement. Overnachten, gebruik van zaal en apparatuur, eten en drinken (tijdens snack, diner en aan de bar). Altijd met een activiteit (handboog- of klootschieten / solextour / fotowandeltocht etc). Het verblijf van de trainer is zelfs GRATIS

NIEUW! Vergaderen, nét even anders . . .
Uw vergadering combineren met een fietstocht in de regio, een bezoek aan Museum MORE in Gorssel / Ruurlo, picknicklunch op de Lochemse Berg etc.

Team dag(en)
"Go Crazy" . . . een knotsgek teambuildingsspel waarbij snelheid en samenwerking voorop staan. Een race tegen de klok; wie voert de meeste opdrachten uit binnen ca. 3 uur tijd. Programma; ontvangst met koffie / thee en krentenwegge, uitleg spel en daarna Go Crazy! Aansluitend keuze uit uitgebreid(e) lunchbuffet of picknick dan wel diner vanaf € 55,- p.p. Klik hier voor meer informatie.

Unieke Buitenkook Workshop
Samen met je collega's buiten op open vuur koken, uniek in Lochem! Deze (mid)dag staat in het teken van proberen, proeven, samenwerken en ervaren met diverse thema's. Ook prima te combineren met andere teambuildingsactiviteiten. De workshop is inclusief alle ingrediënten, recepten voor thuis en 3 consumpties Vanaf € 65,- p.p., klik hier voor een impressie. 

Alle arrangementen zijn te boeken vanaf 8 personen (voor kleine gezelschappen geldt een toeslag).

Uiteraard kunnen wij diverse arrangementen op maat voor u samenstellen. Geheel aangepast aan uw wensen. Voor vragen en / of informatie neem contact op via 0573 253 351 of info@hofvangelre.nl of klik hier.