NL | DE | EN +31(0)573 253351 Contact
Hotel Hof van Gelre  |  Nieuweweg 38  |  7241 EW Lochem  |  T: 0573-25 33 51  |  E: info@hofvangelre.nl

Zaken & Zo

Bijeenkomsten, vergaderingen...

In Hotel Hof van Gelre vindt u alle ruimte voor een training, vergadering of cursus. Ver weg van rinkelende telefoons, memo’s en stapels ‘nog te doen’. Een uitgelezen omgeving om de zaken met een frisse blik te bekijken en de kompassen af te stemmen. Midden in de fraaie Achterhoek, omringd door spreekwoordelijke gastvrijheid. Genieten van een eigenwijze streekkeuken en gezellig naborrelen in de bar of bij het haardvuur. Dat is Hotel Hof van Gelre.

Om te zorgen dat u optimaal kunt werken hebben wij alvast een aantal zaken geregeld. Vergaderruimtes in de door u gewenste opstelling. Apparatuur afgestemd op uw bijeenkomst, hotelkamers op 4-sterren niveau. Een eerste klas keuken voor smakelijke lunches, snacks, diners en ontbijten.

En natuurlijk de rust en de ruimte die Hotel Hof van Gelre van nature heeft.

Onze vier zalen zijn multifunctioneel en voorzien van geluiddichte wanden, daglicht, klimaatbeheersing en een beveiligd, zakelijk Wifi-netwerk. De zalen zijn verschillend van formaat en eventueel onderling te combineren, zodat zowel grote als kleine groepen kunnen rekenen op een groots onthaal.
Ontspanning is uiteraard niet weg te denken tussen de vele inspanningen door, de mogelijkheden hierin zijn legio: een frisse duik in ons verwarmde binnenzwembad, een stevige wandel- of fietstocht in de omgeving of een partijtje golf op de op 4 km afstand gelegen golfbaan.

Voor uw auto hebben wij ruime (gratis) parkeergelegenheid naast en tegenover het hotel. De trein kan u tot station Lochem brengen, op ca. 20 minuten loopafstand van het hotel en het busstation is op slecht 7 minuten loopafstand van het hotel.

Of het nu gaat om een korte bespreking of uitgebreide bijeenkomst Hotel Hof van Gelre legt u graag in de watten. Onze dag- en meerdaagse vergaderarrangementen met diverse uitbreidingsmogelijkheden bieden voor elk wat wils, mocht u een geheel andere invulling wensen, dan vertalen wij dit graag tot een arrangement op maat.Uiteraard kunnen wij diverse arrangementen op maat voor u samenstellen. Geheel aangepast aan uw wensen. Voor vragen en / of informatie neem contact op via 0573 253 351 of marjet@hofvangelre.nl of klik hier.